Школа по английски и испански език по метода на Шлиман за сравнително четене
 
КУРС
английски
по метода на Шлиман
 


 Назад

Към главно меню


 Начини на плащане: 

 с SMS (България)

за Mодул 1++
  (или 3 точки)

за Mодул 2++
  (или 3 точки)

за Mодул 3++
  (или 3 точки)

за Mодул 4++
  (или 3 точки)

за Mодул 5++
    (4 точки)

за Mодул 6++
    (4 точки)

Набиране на точки 

България и чужбина

Набиране на точки чрез покупка от онлайн книжарниците на Амазон

За справки и въпроси на e-мейл: support@bglibrary.comВнимание:
За да виждате всичко на този сайт, трябва да имате активиран JavaScript на Вашия браузър.

Заявка за регистриране за курса

Моля попълнете този формуляр, за да ни изпратите Bашата заявка за онлайн достъп до програмата "Курс по английски език в 24 седмици" по метода на Шлиман.

Забележка: Попълването на тази заявка има смисъл, едва след като сте събрали необходимия брой точки за съответния модул - вижте обясненията в дясната колона!

При закупена една книга от Амазон получавате 3 точки, за 7 книги получавате 20 точки и пълен достъп до всички ресурси на Двуезична библиотека.


Само полетата с * са задължителни.


Информация за регистриране:

* Е-мейл:  
* Име:  
Фамилия:  
* Избери парола:
( 8 латински букви и/или цифри )
 
* Потвърди:
( Повторете паролата )
 
     
Ако искате точки чрез покупка на е-книга от Амазон, напишете онлайн книжарницата, датата и заглавието [напр. Amazon.co.uk, 04.01.2018, Tales and Fables from Around the World (8 Book Series)]
 
 
Степен на владеене на езика:

   Начинаещ    Слабо разбиране
   Нужна повече граматика    Нужни повече четива
 
 
За колко модула?
За кой модул?


     
     
За първи път ли се записвате в този курс?

         Да

Не:
(Въведете cтудентския си Nо)


 Важно за живеещите в чужбина

Покупка с SMS може да се направи само от България, обаче можете да наберете необходимите точки за достъп до модулите чрез
покупка на е-книги от Амазон.

 Обяснения:

 Как става записването и колко трае

След като получим вашата заявка, ще ви изпратим с Е-мейл бъдещия ви студентски номер, ако вече сте набрали необходимия брой точки чрез е-книгите с SMS достъп или чрез е-книгите от онлайн книжарниците на Амазон по света и ще ви изпратим съобщение за активиране на вашия акаунт. Когато решите да преминете на следващия по-горен модул, достъпът ви до предишните модули ще се запази и ще можете да влизате в тях директно от модула с по-високо ниво.

 Информация за регистриране

Тази информация (без фамилно име) е задължителна. Името може да е измислено, но Е-мейл адресът трябва да е валиден, за да можем да ви изпратим студенския номер. Паролата можете да си сменяте и по-късно чрез този формуляр.

 За колко модула?

Тази информация не е задължителна. Ако не сте отговорили, ще се счита, че искате да се регистрирате за един модул.

 За кой модул?

Тази информация не е задължителна. Ако не сте отговорили, ще се счита, че ще се регистрирате за първи модул. Всеки модул трае минимум 4 седмици, но максимален срок няма, т.е. времето за достъп до всеки модул е неограничено.

 За първи път ли се записвате?

Тази информация не е задължителна, но е желателна, ако вече сте се записвали, но сте прекъснали - със стария студентски номер ще можете да продължите от модула, който сте прекъснали.

 Защита на данните

Взети са мерки вашитe лични данни - име, парола и e-мейл, които въвеждате тук, да не попаднат в трети лица, като тази зона е защитена и цялата изпратена информация се закодира с висока степен на сигурност (натиснете най-отляво, в горното или долно адресно поле на браузъра ви, за да се уверите). Е-мейлът ви няма да бъде използван за нищо друго, освен за кореспонденция с вас във връзка с регистрацията ви.