Чети на английски
ЗЛАТНАТА ПТИЦА
Българска приказка


двуезичнa книгa за четене онлайн с динамично паралелно позициониране на оригинала и превода по параграфи


(общо 4580 думи в английския текст)Малко познат вариант на известната приказка за тримата братя, които пазели всяка нощ златните ябълки в царската градина

Чрез кликване върху кой да е параграф от английския текст, съответният му параграф от българския текст се позиционира в горния край на екрана. След това се кликва този български параграф и съответният му английски параграф застава срещу него. Така двата параграфа могат да се четат паралелно, без да се търсят из целия текст.

Книгата служи за развиване на умението при четене и е предназначена за малко по-напреднали в английския език — текстовете са без субтитри, но с възможност за динамично съпоставяне на оригинала и превода по параграфи.

Тaзи е-книга е с постоянен достъп. Във всяка от е-книгитe, закупени c SMS с еднократен достъп от България, ще намерите eBook код и Читателска парола и ще можете да влизате неограничено дълго в е-книгатa оттук. Ако имате някакви проблеми или неясноти, или сте изгубили кода или паролата, пишете ни на имейл: support@bglibrary.com.

[Покупка на е-книгатa c SMS от България]Ако сте начинаещ, ето същата е-книга със субтитри:

[ЗЛАТНАТА ПТИЦА c изскачащи субтитри за начинаещи]

eBooks ОНЛАЙН — ЧИТАЛНЯ

Чети на английски
ЗЛАТНАТА ПТИЦА
Българска приказка


Вижте откъс


eBook код: 
Читателска парола: 

(Внимание: всички кодове и пароли са с латински букви!)